Aanleveren advertentiemateriaal

Aanleveren van dagbladadvertenties kan via onze advertentieportal. Hiervoor ontvangt u of uw vormgever vanzelf een link wanneer u bij ons een advertentie reserveert. U kunt hiervoor de de handleiding downloaden.

Aanleverspecificaties


Advertentiemateriaal dient als pdf te worden aangeleverd. De huidige PDF standaard voor kranten is GWG2015_NewspaperAds_CMYK. Maar ook de oude versie 4 (NewspaperAds_1v4) wordt nog ondersteund. Informatie en profielen: printarena.nl. Volgens deze standaard profielen dienen pdf bestanden te worden gecreëerd en gecontroleerd. In Nederland spreekt men vaak over ‘Certified pdf’, maar naast Certified pdf zijn er nog vele leveranciers die producten leveren voor het maken en controleren van goede pdf bestanden. Op printarena.nl is alles te vinden voor het juist aanmaken van een pdf (o.a. icc profielen, pdf profielen en het ‘Technisch overzicht voor vormgeving')

Specificaties verzenden


Aanleveren kan via onze advertentieportal. Hiervoor ontvangt u of uw vormgever vanzelf een link wanneer u bij ons een advertentie reserveert. Al het aangeleverde materiaal dient vooraf op juistheid gecontroleerd te worden. Dit kan makkelijk en snel via onze portal geverifieerd worden. U krijgt direct te zien of uw advertentie voldoet aan de specificaties. Indien er sprake is van fouten of waarschuwingen wordt dat duidelijk vermeldt. Op die manier wordt de voorspelbaarheid en kwaliteit goed in de hand gehouden. Indien u of uw vormgever geen link van ons ontvangt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)88 8242700.

Aangeleverd materiaal via e-mail kan niet gegarandeerd tijdig en goed verwerkt worden. De aflevering is mede afhankelijk van de provider. De integriteit van grafische bestanden die via e-mail verstuurd worden is niet altijd gegarandeerd en de toegestane bestandsgrootte is beperkt. Bovendien is controle en terugkoppeling met betrekking tot de juistheid conform de geldende industrienormen alleen via onze portal beschikbaar.
Deel deze pagina: