Online magazines

Interactieve content met digitale magazines

Verbinding maken met je publiek. Daar draait het om bij content. Maar hoe zorgen we ervoor dat we de bezoeker raken? Dat we hem of haar meenemen in het verhaal en een reactie uitlokken? Interactieve content is een creatieve manier om de boodschap over te brengen. Online magazines zijn ook één van de nieuwe online mogelijkheden die Holland Media Combinatie biedt voor u als adverteerder. Een interactief magazine waarin bezoekers 'bezig blijven', levert meer en langer aandacht op voor uw product of dienst. Video, direct doorklikken naar uw website of delen via Social Media. Dat kan op desktop, tablet en mobiel, want de magazines zijn volledig responsive en adaptive. Uw advertentie of advertorial komt tot leven!

Voordelen van een online magazine
  • Het magazine kan door lezers worden gedeeld op social media. Hierdoor wordt het bereik van uw advertentie of advertorial vergroot!
  • Uw advertentie of advertorial heeft exclusief contact met de lezer: de advertentie als pop-up en de advertorial als full screen uiting (eventueel met video).
  • Vanuit uw advertentie of advertorial kan worden doorgeklikt naar uw website of aparte landingspagina. Deze laatste kunnen wij desgewenst ook voor u maken.
  • De lezer heeft het magazine altijd beschikbaar op zijn smartphone en tablet: zowel thuis, onderweg als bij u in de zaak.


Bekijk de voorbeelden

Naar buiten
Hilversum City Run
Trouwmagazine


Advertentiemogelijkheden


Advertentie
Een advertentie bestaat uit een afbeelding (zie specificaties hieronder) en maximaal 250 woorden. Een advertentie wordt vanuit een pagina met daarop maximaal 3 advertenties als pop-up getoond aan de lezer.

Advertorial
Een advertorial bestaat uit maximaal 4 pagina’s met maximaal 4 afbeeldingen en maximaal 750 woorden. De advertorial kan worden getoond als Slider of als Long read. En kan een embedded video bevatten. Verder wordt de advertorial apart vermeld in de inhoudsopgave van het magazine en heeft de advertorial een apart URL, hetgeen het delen op Social Media mogelijk maakt.


Aanleverspecificaties

  • Beeld: JPG, GIF, PNG, 72 dpi, 1.400 pixels breed (liggend formaat), onderwerp (persoon, item) links of rechts in de afbeelding geplaatst. Dit vanwege het responsive karakter van het magazine.
  • Video: als embedded link via Youtube, Vimeo of Wistia. Een video is alleen mogelijk bij een advertorial.
  • Tekst: als .txt bestand met Word document als voorbeeld voor opmaak van de tekst.
  •  

Meer weten?

t 088 824 0234
e contact@hollandmediacombinatie.nl
Of vul het formulier rechtsboven in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina:

Meer weten?

Bel 088 824 0234

Of vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.