Inspiratie

Graag inspireren wij ondernemers uit de regio met kennis over zaken die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering. Tips om uw omzet te verhogen met online marketing, mediatrends & ontwikkelingen, ook andere succesvolle ondernemers uit de regio laten wij aan het woord.


Worstelt u met online marketing? 10 tips

       Als ondernemer kunt u zich wellicht meer of anders profileren om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.
Maar hoe dan?
Graag geven wij u tips om uw omzet te verhogen door (online) marketing efficiënter in te zetten.
 Mediatrends en ontwikkelingen


 
 

De digitale wereld is volop in beweging. Consumenten verwachten daarin steeds meer van bedrijven als het gaat om de klantervaring.

In dit trendrapport staan de mediatrends en ontwikkelingen op een rij. Ter inspiratie om ook voor uw bedrijf (digitaal) stappen te maken, bij te blijven en te ontdekken wat uw doelgroep doet en waar die zich bevindt.
 
   


Klant aan het woord

“Duidelijke resultaten in toestroom van klanten als gevolg van adverteren”

  Bert Waardijk van Waardijk Schoenen uit Alkmaar zet meerdere kanalen tegelijkertijd in om zijn doelgroep te bereiken. De uitdaging is om de optimale mix te vinden én deze vast te houden.
 
 


Interactieve brochure

wij volgen de consument | zij volgen ons | u wilt daar zijn waar de consument is
 interactieve brochure Holland Media Combinatie
 


Laat u inspireren door de interactieve brochure van Holland Media Combinatie; hoe u uw doelgroep kunt bereiken en welke kanalen kunnen worden ingezet om uw doelstellingen te realiseren.

Bekijk de brochure


Deel deze pagina: