Arbeidsmarktcommunicatie

Grootste kans op invulling van uw vacature(s)!


U bent op zoek naar personeel. Wij zorgen ervoor dat u de beste kandidaten bereikt. Via één loket heeft u toegang tot ons brede arbeidsmarktproductportfolio. Echter, wij doen meer dan alleen het plaatsen van uw personeelsadvertentie. Zo adviseren wij u ook over de juiste inzet van middelen, wervingstekst, positie
en vormgeving. Want het effect van uw personeelsadvertentie is afhankelijk van meerdere factoren. Met onze kennis, onderzoeken en jarenlange ervaring helpen wij u graag om uw vacatures succesvol te vervullen. Wij zetten de belangrijkste informatie voor u op een rij.
 

NOA2015: vraag gratis whitepaper aan

Onze regionale en lokale media blijven onverminderd de lijst aanvoeren als het gaat om oriëntatiebronnen bij het zoeken van een nieuwe baan. Dit blijkt uit de meeste recente onderzoeksresultaten van Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt (NOA 2015).
Wilt u graag beschikken over enkele onderzoeksgegevens uit NOA 2015? Vul dan het formulier in aan de rechterzijde, wij zullen u dan de NOA Whitepaper per mail doen toekomen.


Interactief stappenplan:

1. Welke middelen zet ik in?
Bereik print- en online media
2. Wat zet ik in mijn personeelsadvertentie?
Tips & trucs voor inhoud van de advertentie
3. Advertentiechecklist
Staat alle relevante informatie in mijn personeelsadvertentie?
4. Formaat & tarieven
Welke advertentieformaten zijn er en wat zijn de tarieven?
5. Hoe plaats ik mijn personeelsadvertentie?
Online invoerapplicatie om direct uw personeelsadvertentie te plaatsen
6. Reserveren & aanleveren
Wanneer wil ik de advertentie plaatsen en wat zijn de aanlevertijden?

 

Vacaturekrant.nl

Vacatures in de regionale dagbladen en de huis-aan-huiskranten van Holland Media Combinatie kunnen worden doorgeplaatst naar Vacaturekrant.nl, dé jobboard om de juiste kandidaten voor uw vacatures te vinden. En daarom een doeltreffende combinatie! U bereikt op deze manier niet alleen de latent werkzoekenden (via de regionale dagbladen en de huis-aan-huiskranten) maar ook de actief werkzoekenden: per maand maar liefst 350.000 unieke bezoekers via Vacaturekrant.nl. Van starters tot professionals, uit diverse branches, functiegroepen, regio's en opleidingsniveaus met een nadruk op midden- en hoogopgeleid (MBO/HBO).  

Meer weten?

t 072 519 6305
e pag@hollandmediacombinatie.nl
Of vul het formulier rechtsboven in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina:

Meer weten?